Benvinguts/ Bienvenid@s

Hola,



Vull agraïr-te la teva visita al meu bloc. Espero que poc a poc hi vagis trobant coses que et puguin agradar.




Quiero agradecerte tu visita a mi blog. Espero que poco a poco vayas encontrando cosas que te puedan gustar.



Salut!






domingo, 4 de diciembre de 2011

Carta als Reis......

Benvolgudes Magestats:

Sé que la Monarquia no està massa de moda, sembla que els comptes no estan massa clars...., però vosaltres sé que sou diferents. Sou Mags i veniu de molt i molt lluny, tot i que ja sé que ens esteu vigilant durant tot l'any.
Es per això que veient tot tal i com està, potser us agafarien ganes de no venir, i portar moooolt de carbó. Tot i així, us demano que vingueu, la mainada no en té cap culpa de la poca vergonya i manca honestetat que tenen els adults i seria molt trist que ells no poguéssin gaudir d'un dels dies més feliços de la seva vida........... Als petits, porteu-los tot el que pugueu (si s'han portat bé, es clar!).

La meva petició, en tot cas, va adreçada als més grans. Porteu tot el carbó que calgui a la cantitat de farsants que hi ha, i també a tots els que ens han portat a aquesta situació actual. Però sobretot no us oblideu de portar tones d'HONESTEDAT que la necessitem tots, però sobretot els que ens governen, ens administren, ens exploten, s'aprofiten, es mofen, ens expolien, ens manen........etc.

No us oblideu que la gran majoria som gent que ens agradaria viure en Pau i Feliços, visquent la nostra vida sense emprenyar als altres i intentar fer les coses el més ben fetes possibles.

Sé que el repte és complicat, però jo el proper dia 5 us aniré a esperar i cantaré amb totes les meves forces perquè així sigui.

Salut!